Jenter, ta av dere sminken!! <3

Det er mange jenter fra 13 års alderen og oppover som dagelig sminker seg. En ting som er viktig å huske på da, er å fjerne sminken før man skal legge seg. Dette er fordi hvis man ikke fjerner sminken, så tetter sminken igjen porene som man har i huden, noe som gjør at huden ikke får ''puste'' ordentlig, og som igjen fører til at det kan oppstå urenheten i ansiktet. Altså kviser eller hudormer. Så et godt tips er å vaske ansiktet med lunket vann og deretter kaldt vann (kaldt vann får porene til å lukke seg igjen) før man har tenkt til å hoppe i loppekassen. Huden er ekstra sårbar etter at man har rengjort huden, så det er ikke lurt å gnikke kluten i ansiktet når du skal tørke deg. Da kan huden fort bli irritert.

 

2507856831_b92f5b645c_large

 

Man må selvfølgelig ikke glemme å fjerne maskaraen også. Hvis man legger seg med maskara, er det større risiko for at øyenvippene kan knekke. Å fjerne maskara med bare vann, kan være vanskelig noen ganger, så da kan det være lurt å kjøpe en øyemakeup fjerner. Øyemakeup fjerner kan man finne på en butikk nær deg.

 

Selv om gutter ikke pleier å bruke sminke (selvfølgelig finnes det sikkert noen gutter som bruker sminke), kan de også rengjøre huden før de skal legge seg. Selv om sminke ikke akkurat tetter porene dems, kan det være ting som skitt, svette og andre ting som kan tette igjen porene.

 

Tumblr_lceobvup711qa6i7co1_500_large

 

Et lite tips for jenter: Hvis det er en kveld du ikke orker tanken på å fjerne sminken i det hele tatt, kan du kjøpe sminkefjernerservietter. Da kan du ligge i senga og fjerne sminken mens du er på vei inn i drømmeland. Enkelt og greit.

 

Malin <3

Én kommentar

Helene&lt;3

03.des.2010 kl.22:24

Så flott at du kommer med råd JM <3!

Skriv en ny kommentar

Maliin98

Maliin98

12, Skedsmo

Jeg er en jente som blogger når jeg har tid , spiller håndball og er med venner ;) Er det no send mail på ; malahlman@hotmail.com <3

Kategorier

Arkiv

hits