Hvor ble det av meg ?

Du leter. Du leter og leter og leter. Du vet det er der et sted. Langt inni deg er den begravet. Den gamle deg. Den du var før, og den du vil være igjen. Usikker på hva som gikk galt, lengter du. Er du forandret for godt? Er dette ditt nye jeg, som du for alltid vil være? Går det ann å forandre personlighet? Å velge å bli annerledes?

Du lurer på hvordan du ble slik. Og på hvordan du skal klare å leve med deg selv. For hvordan kan du forvente at andre liker deg, når du ikke engang liker deg selv? Du har blitt til en du hater. En sånn du aldri skulle bli. Det hadde du lovet deg selv.

Ukjent. Det er det du er. Ukjent for deg selv. Du kjenner deg ikke lenger igjen. Hvem har du blitt til? Det er jo ikke deg. Så fremmed.

Skritt for skritt går du til speilet. Stirrer. Vet ikke hvor lenge, men sikkert i flere minutter. Bildet som speiles tilbake er ikke slik du husker det. Det er jo ikke sånn du er? Eller?

Frustrasjon. Sinne. Håpløshet. Hva skal du gjøre? Den eneste personen du må leve med resten av ditt liv. Den eneste du aldri blir kvitt. Og du liker den ikke lenger. Du vil ikke være sånn. Du pleide ikke å være sånn.

Du reagerer ikke lenger på samme måten som du pleide. Du er bitter. Frekk. Egoistisk. Det er kun ett ord som passer. Et ord som sjeldent brukes utenfor en kennel..Malin <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maliin98

Maliin98

12, Skedsmo

Jeg er en jente som blogger når jeg har tid , spiller håndball og er med venner ;) Er det no send mail på ; malahlman@hotmail.com <3

Kategorier

Arkiv

hits