Smashbox O-Glow <3

Nå når vinteren kommer er det vanlig å bli litt trøtt og gusten i huden, så da er det godt å ha rouge i kinnene av og til for å friske seg litt opp. Jeg har ofte opplevd at det er vanskelig å få denne "friske" vinterlooken med pudderrouge, derfor har jeg testet O-Glow fra Smashbox. Den kommer i tube, og er en blank gelé som smøres på kinnbeina, og på magisk vis blir den til en glødende rosafarge når den kommer i kontakt med hud.

Jeg likte veldig godt effekten den ga, mye finere enn med pudder når huden blir tørr i vinterkulden. Resultatet er veldig naturlig, og man ser med en gang både mer våken ut, og kinnene gløder. Så også at O-Glow blant annet har vunnet Cosmopolitan Beauty Awards 2008!

Om du ikke bruker så mye foundation går det helt fint å ta O-Glow oppå uten å ødelegge underlaget. Ellers er den også perfekt for en sminkefri dag, bare for å friske seg selv opp på en enkel måte :-)
Én kommentar

Thea

17.okt.2010 kl.21:41

takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

Maliin98

Maliin98

12, Skedsmo

Jeg er en jente som blogger når jeg har tid , spiller håndball og er med venner ;) Er det no send mail på ; malahlman@hotmail.com <3

Kategorier

Arkiv

hits